Sastojci
- 4 kutije piškota "Soko Štark"
- 4 kisele pavlake
- 12 kašika kristal šećera
- 500 g višanja
- 100 g brusnice
- 250 g šlag pene "Yumis"
- 100 g bambi "Poslastine"
- 5 kašika ulja
Priprema recepta
- Polovinu piškota potopiti u mleko i poređati u pleh.
- 2 kisele pavlake pomešati sa 6 kašika šećera i premazati preko piškota.
- Zatim 250 g višanja i 50 g brusnice pomešati pa poređati od gore.
- Čokoladu otopiti sa 5 kašika ulja na tihoj vatri pa preliti preko višanja i brusnice.
- Umutiti 100 g šlaga i premazati preko voća.
- Ponovo ređati piškote, 2 preostale pavlake sa 6 kašika šećera,
- drugu polovinu višanja i brusnice i od gore umutiti 150 g šlaga.
- Ukrasiti po želji.
Ostaviti da odstoji u frižideru oko sat vremena. Servirati ohlađenu.
