Sastojci
- Polo keks Jaffa (oko 450-500 g)
- puding od čokolade C (2-3 kesice)
- margarin za mešenje (250 g)
- šećer u prahu (3-5 kašika)
- mleko (1 šolja/250 ml)
- rum, aroma
- prženi kikiriki Gud (1 kesica/100 g)
- šlag pena
Priprema recepta
Fil
- Skuvajte puding (po uputstvu na kesici).
- Penasto umutite margarin u koji ste dodali šećer u prahu.
- Kad se puding ohladi, sjedinite ga s umućenim margarinom, dodajte malo arome ruma i naseckani kikiriki.
- Sve dobro izmešajte.
Priprema
- Keks umačite (kratko) u mlako mleko, pa ga ređajte na tanjir (kalup) za tortu (nap 5kom x 3kom), premažite filom.
- Ređajte drugi red keksa, premažite filom dok ne potrošite materijal (keks i fil).
- Ostavite malo fila za premazivanje torte sa strane.
- Ako želite, premažite celu tortu šlag penom.
- Ostavite u frižider da se dobro ohladi.
Secite na parčiće i služite sebe i sebi drage.
